TERÀPIES ENERGÈTIQUES I FLORS DE BACH

ELISENDA RIBAS

Flors de Bach amb qüestionari online (15€ + enviament)

Flors de Bach amb test kinesiològic (25€)

Sanació prànica (40€/h)

Les Flors de Bach son 38 essències naturals, cada una s'utilitza per tractar certa situació emocional, com pors, soledat, desesperació, estrés, depresió y obsessions. Mitjançant el test kinesiològic, triem les que més s'adeqüen a la situació que estas atravessant i al moment t'endús el teu remei floral perquè el prenguis a casa. Aqui trobaras per a què funciona cada un del remeis florals. 

Reiki: Tècnica de canalització i transmissió de l'energia a través de la imposició de mans sobre els diversos xacres o punts energètics del nostre cos, que pretén restaurar la pau i l'equilibri físic, mental, emocional i espiritual de la persona receptora. 

La Sanació Prànica és un sistema de salut integral que utilitza la energia de la Natura per facilitar la sanació i augmentar el benestar de les persones. Actua acompanyant a les persones a evolucionar a nivell físic, psicològic, espiritual i material. A diferencia del Reiki, que utilitza la energia Universal a través del canal que és el terapeuta, a la Sanació Prànica el terapeuta detecta la energía "bruta", congestionada o debilitada, s'elimina i s' energitza amb energia Universal ja processada pels elements: el sol, els arbres...de manera que és una energia més propera al nostre sistema i s'integra d'una manera més suau per al cos.