TERÀPIES ENERGÈTIQUES I FLORS DE BACH

ELISENDA RIBAS

Flors de Bach amb qüestionari online (15€ + enviament)

Flors de Bach amb test kinesiològic (25€)

Sanació prànica (40€/h)

GUILLEM CUNILL

Terapeuta humanista i holístic: 

Terapia individual (60€)

Flors de Bach

Reiki (50€) 

Mindfulness 

ROSA NAVALES

Reiki (40€/h) 

Primer titular

Aquí comienza tu texto. Puedes hacer clic en este punto y empezar a escribir. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam.

Les Flors de Bach son 38 essències naturals, cada una s'utilitza per tractar certa situació emocional, com pors, soledat, desesperació, estrés, depresió y obsessions. Mitjançant el test kinesiològic, triem les que més s'adeqüen a la situació que estas atravessant i al moment t'endús el teu remei floral perquè el prenguis a casa. Aqui trobaras per a què funciona cada un del remeis florals. 

Reiki: Tècnica de canalització i transmissió de l'energia a través de la imposició de mans sobre els diversos xacres o punts energètics del nostre cos, que pretén restaurar la pau i l'equilibri físic, mental, emocional i espiritual de la persona receptora. 

La Sanació Prànica és un sistema de salut integral que utilitza la energia de la Natura per facilitar la sanació i augmentar el benestar de les persones. Actua acompanyant a les persones a evolucionar a nivell físic, psicològic, espiritual i material. A diferencia del Reiki, que utilitza la energia Universal a través del canal que és el terapeuta, a la Sanació Prànica el terapeuta detecta la energía "bruta", congestionada o debilitada, s'elimina i s' energitza amb energia Universal ja processada pels elements: el sol, els arbres...de manera que és una energia més propera al nostre sistema i s'integra d'una manera més suau per al cos.