MASSATGE

ROSA NAVALES

Massatge descontracturant (35€/h)

Massatge circulatori (35€/h)

Drenatge limfàtic (35€/h)

Teràpia cràneosacral (35€/h)

MIREIA PLANA

Massatge terapèutic

Massatge ayurvèdic

Chi Nei tsang

Massatge pedres calentes

Reflexologia podal i facial

Tractaments facials

Massatge holístic de 2h


Disposem de bonos de 3, 4 i 5 sessions. 

ANTONIO BERMEJO

Massatge Tui-na (35€/h)

Massatge descontracturant (35€/h)

El massatge és un mètode de valoració i tractament curatiu o preventiu d'aquelles parts del cos que presenten alguna dolència o que són susceptibles de fer-­ho amb l'objectiu de millorar el dolor, reduir o eliminar tensions musculars, millorar la circulació sanguínia i limfàtica i gestionar millor l'estrès i les emocions. A Terra de Salut pots trobar aquests tipus de massatge:

  • Quiromassatge: 

Relaxant: Tipus de massatge de manipulacions suaus, aplicable a l'esquena, zona cranial, cames i braços que té per objectiu relaxar la musculatura del nostre cos, al mateix temps que s'entra en un estat mental de relaxació profunda.

Descontracturant: Massatge de manipulacions fortes combinades amb estiraments amb l'objectiu de treballar sobre les tensions que es van acumulant dia a dia en el nostre organisme, principalment la zona de l'esquena, amb l'objectiu d'eliminar contractures per tal de que aquest múscul torni a funcionar d'una manera funcionali saludable per al nostre organisme.

Circulatori: Massatge fet amb un oli circulatori, en direcció al cor per tal de millorar la circulació sanguínia i limfàtica. És semblant al drenatge limfàtic, però més localitzat sobre la zona a treballar. Les manipulacions poden ser més fortes i profundes, i no es treballen els principals ganglis limfàtics del nostre organisme.

  • Massatge detox-relaxant:

El massatge detox relaxant és una perfecta combinació de manipulacions procedents del drenatge limfàtic i del massatge relaxant amb els saludables efectes del peeling i la hidratació que ens ofereixen els productes utilitzats.

És un massatge solidari perquè per fer-lo utilitzem la línia cosmètica Maison Karité, totalment natural, vegana, salvatge i de comerç just. Les seves matèries primeres vénen de varis països africans i promouen el desenvolupament de les comunitats rurals de dones.

  • Drenatge limfàtic:

El drenatge limfàtic és un massatge de moviments suaus i repetitius amb la intenció de conduir la limfa cap als ganglis limfàtics i així poder millorar problemes com la retenció de líquids, la cel·lulitis, la mala circulació, les cames pesades i a millorar el sistema immunològic. Es treballa tant sobre la zona a tractar com també sobre el circuit que fa el sistema limfàtic en el nostre organisme, amb especial atenció als ganglis limfàtics. Ajuda a millorar nombroses dolències, tant de salut (varius, retenció de líquids durant l'embaràs, sinusitis, problemes de cicatrització...) com estètics (cara, cel·lulitis,complement a dietes d'aprimament...). Es fa sense producte, tot i que al final s'hi pot aplicar una loció circulatòria.

  • Reflexologia podal:

Massatge a través dels quals s'estimulen unes zones reflexes del peu que corresponen a diferents parts del cos amb l'objectiu de millorar el dolor dels mateixos i ajudar al tractament de nombroses dolències a la vegada que es promou un estat de relaxació física i mental.

  • Massatge Tui-Na: (possibilitat de ventoses i Itothermie)

Massatge de digitopuntura provinent de la Medicina Tradicional Xinesa que consisteix en treballar a través de la pressió amb els dits els diferents punts i meridians d'acupuntura, amb la intenció no només d'ajudar a millorar el dolor, sinó també de millorar nombroses dolències que van des de problemes ginecològics, estrès, ansietat, problemes digestius o circulatoris.