NATUROPATIA

ELISENDA RIBAS SURRIBAS

Microbiòloga (Col. Núm. 22823-C)

La Naturopatia és una tècnica terapèutica en la qual a través de l'administració d'estímuls naturals (plantes, vitamines, minerals, aliments o altres tècniques) al nostre organisme, s'intenta activar o reestablir la capacitat curativa del propi organisme. 

La Psico Neuro Inmuno Endocrinología o PNIE és un disciplina mèdica integrativa que estudia la relació entre els sistemes nerviós, hormonal, inmune i la conducta dels humans (en formació).    

La sessió pot incloure també segons consideri necessàries la pràctica de Kinesiologia, PNL, Olis essencials, Minerals, visualitzacions guiades, Suplementació Ortomolecular, Dietoteràpia, Flors de Bach, Sanació Prànica. 

TESTIMONIS: 

19/1/2023: Siento muy bien en tus manos! Obviamente tienes mucho conocimiento!! Gracias

M.T.B

9/12/2022Em van diagnosticar diverticles després també de passar el covid i quedar-me molt molt abatuda, be, els diverticles son com unes petites bosses que es formen al intestí, s'inflaman i obstruiexen el pas de la normal evacuació, per el metge convencional no té més problema, i no et donen masas explicacions, vaig fer una sessió amb l'Elisenda, ha tractat el meu cas personalitzat, m'ha donat una bona pauta d'alimentació, menjar molt més saludable, lo cual m'ha millorat el meu transit intestinal, a més de cuidar-me motes mes aspectes, com es el funcionament del fetge, la meva part inmunològica i també reforçar el meu sistema emocional, tot plegat, en dos sessions he notat un canvi molt satisfactori per la meva salut física i també emocional, ha merescut molt la pena. 

E.F