fbpx

 

IMG TopMasajes TerradeSalut

El massatge és un mètode de valoració i tractament curatiu o preventiu d’aquelles parts del cos que presenten alguna dolència o que són susceptibles de fer-­ho amb l’objectiu de millorar el dolor, reduir o eliminar tensions musculars, millorar la circulació sanguínia i limfàtica i gestionar millor l’estrès i les emocions. A Terra de Salut pots trobar aquests tipus de massatge:

  • Massatge relaxant: Preu: 30€

Tipus de massatge de manipulacions suaus, aplicable a l'esquena, zona cranial, cames i braços que té per objectiu relaxar la musculatura del nostre cos, al mateix temps que s'entra en un estat mental de relaxació profunda.

  • Massatge detox-relaxant: Preu: 35€

El massatge detox relaxant és una perfecta combinació de manipulacions procedents del drenatge limfàtic i del massatge relaxant amb els saludables efectes del peeling i la hidratació que ens ofereixen els productes utilitzats. 

És un massatge solidari perquè per fer-lo utilitzem la línia cosmètica Maison Karité, totalment natural, vegana, salvatge i de comerç just. Les seves matèries primeres vénen de varis països africans i promouen el desenvolupament de les comunitats rurals de dones. 

  • Drenatge limfàtic: Preu 30€

El drenatge limfàtic és un massatge de moviments suaus i repetitius amb la intenció de conduir la limfa cap als ganglis limfàtics i així poder millorar problemes com la retenció de líquids, la cel·lulitis, la mala circulació, les cames pesades i a millorar el sistema immunològic. Es treballa tant sobre la zona a tractar com també sobre el circuit que fa el sistema limfàtic en el nostre organisme, amb especial atenció als ganglis limfàtics.  Ajuda a millorar nombroses dolències, tant de salut (varius, retenció de líquids durant l'embaràs, sinusitis, problemes de cicatrització...) com estètics (cara, cel·lulitis,complement a dietes d'aprimament...). Es fa sense producte, tot i que al final s'hi pot aplicar una loció circulatòria.

  • Massatge descontracturant: Preu: 30€

Massatge de manipulacions fortes combinades amb estiraments amb l'objectiu de treballar sobre les tensions que es van acumulant dia a dia en el nostre organisme, principalment la zona de l'esquena, amb l'objectiu d'eliminar contractures per tal de que aquest múscul torni a funcionar d'una manera funcionali saludable per al nostre organisme

  • Massatge circulatori: Preu: 30€

Massatge fet amb un oli circulatori, en direcció al cor per tal de millorar la circulació sanguínia i limfàtica. És semblant al drenatge limfàtic, però més localitzat sobre la zona a treballar. Les manipulacions poden ser més fortes i profundes, i no es treballen els principals ganglis limfàtics del nostre organisme.

  • Massatge meditatiu/emocional: Preu: 35€

Massatge habitualment relaxant, acompanyat d'una meditació guiada i/o vàries visualitzacions sobre un tema determinat a acordar amb la terapeuta. Es pot treballar a través de la meditació un tema determinat com ara un problema personal, algun tema que t'angoixi, l'autoestima, la sanació d'alguna dolència... oferint una nova perspectiva per encarar aquest problema.

  • Reflexologia podal: Preu: 30€

Massatge a través dels quals s'estimulen unes zones reflexes del  peu que corresponen a diferents parts del cos amb l'objectiu de millorar el dolor dels mateixos i ajudar al tractament de nombroses dolències a la vegada que es promou un estat de relaxació física i mental. 

  • Massatge amb ventoses: Preu 35€

Massatge fet amb ventoses de vidre o plàstic que es col·loquen damunt del cos de la persona amb l'objectiu de crear efecte buit i succionar la pell i part del múscul, afavorint que s'obrin els poros de la pell i puguin sortir toxines, així com millorar la circulació sanguínia i limfàtica. Es pot combinar amb altres tècniques com el quiromassatge, el Tui-na, el massatge itothermie o la sagnia.

  • Massatge Tui-Na: Preu: 35€

Massatge de digitopuntura provinent de la Medicina Tradicional Xinesa que consisteix en treballar a través de la pressió amb els dits els diferents punts i meridians d'acupuntura, amb la intenció no només d'ajudar a millorar el dolor, sinó també de millorar nombroses dolències que van des de problemes ginecològics, estrès, ansietat, problemes digestius o circulatoris.

  • Massatge Itothermie: Preu: 35€

Massatge provinent de la Medicina Tradicional Xinesa en el qual s'utilitza un instrument metàl·lic amb moxa en el seu interior. Aquest massatge provoca una agradabe sensació de calor, alhora que l'organisme es beneficia dels efectes tonificants de la moxa en diversos punts d'acupuntura.

 

 

 

 

Reservar