fbpx

Terapia Tantrica

JA Masthead Module is used to Masthead title like the JoomlArt Masthead. With this module, the Masshead can be configured to be in any pages with different titles, descriptions as well as background images and background video. For video background, it supports local video with types: .mp4, ogg, webm.

Elisenda Ribas Surribas

Elisenda Ribas Surribas 

Kinesiologia, PNL, Nutrició, Sanació Prànica, Flors de Bach, Quantum Analyzer.

més informació

Rosa Victòria Navales Figueras

Rosa Victòria Navales Figueras 

Massatge, massatge emocional, Teràpia Cràneo-Sacral, Desactivació de la Memòria corporal, Tallers de Meditació i Memòria, Reflexologia Podal.

més informació

 

Montse Surribas

Montse Surribas Condeminas: Tarot i Astrologia

més informació

 IMG AntonioBermejo TerradeSalut

Antonio Bermejo Díaz:  Medicina Tradicional Xinesa, Acupuntura, Massatge Tuina, Ventoses, Moxa.

més informació

 

 

IMG FeliMillones terradesalut

Feli Millones:  Yoga

més informació

 

 

 

IMG centrodeterapias1

L’àrea terapèutica de Terra de Salut és un espai  de relax i benestar on et podràs connectar amb el teu interior. Aquí podràs recuperar la teva salut i el teu equilibri físic, mental, emocional i energètic.  Disposem de dues sales per a teràpies individuals i una sala més gran, que utilitzem de manera polivalent per fer les teràpies grupals, els tallers i les activitats.

IMG SaladeTerapias1
Photo: Terra de Salut.

Els professionals de Terra de Salut 

Els professionals de Terra de Salut estem a disposició d’ ajudar-te a recuperar el teu equilibri i el teu benestar físic, mental i emocional. Per aquest motiu et facilitem l’accés a un bon nombre de teràpies, tant individuals com grupals, així com nombroses activitats lúdiques, divulgatives i informatives.

Si parles amb la Rosa, la responsable del centre de teràpies, ella t’orientarà al tipus de professional que convingui més segons la teva dolència o segons allò que vulguis trobar. També pots participar en algunes de les nombroses activitats que muntem, a la nostra sala polivalent.

 

 

panoramica

A la botiga de Terra de Salut pots trobar tot el que necessites per cuidar-te. T’oferim un tracte proper, on et puguis sentir com a casa, però sense prescindir del rigor científic.

Els productes amb els quals treballem principalment són dins del possible ecològics, de proximitat i naturals. 

Fem enviaments a domicili 

Tot i no tenir botiga on line, podeu contactar al WhatsApp 650 612 419 i demanar allò que necessiteu i us atendrem personalment les vostres consultes i comandes, res de màquines! A més, com que parlarem et podrem aconsellar millor, que aquest mon ja és prou fred, no creus?  

 

-ALIMENTACIÓ   ecològica i natural, superaliments i menjar per persones amb necessitats especials (celíacs, diabètics, persones amb sobrepès, productes per vegans…). També pots trobar un assortiment de productes frescos (tofu, seitan, hamburgueses vegetals, formatge vegà…), llets vegetals i aigua de mar.

IMG Slide alimentacion2

-COSMÈTICA NATURAL: productes sense tòxics per tal de que et puguis mimar la teva pell i el teu cabell, sense perjudicar el teu cos. Pots trobar productes per la cara, olis hidrantants, sabons, xampús, cremes corporals, tints pel cabell… També aptes per vegans, sense experimentació animal. Amplia gamma d'olis essencials: per tal de que puguis gaudir dels increïbles beneficis de l’aromateràpia

IMG Slide Cosmetica4

-SUPLEMENTS: fitoteràpia, compostos de vitamines, minerals, oligoelements i tot allò per ajudar-te en aquells problemes de salut que puguis tenir (insomni, depuratius hepàtics, dolor articular, estrenyiment, problemes respiratoris…)

IMG Slide suplementos3

-INFUSIONS I HERBES REMEIERES: per tal de que puguis gaudir d’una agradable beguda, mentre t’aprofites de les seves propietats.

IMG Slide suplementos1

-ALTRES PRODUCTES: Incensos, minerals i pedres, en la seva forma natural, per treballar directament sobre els chakres o pulides com a joia. Per regalar-te o per regalar una joia amb propietats energètiques, una làmpara de sal, de selenita, etc

 IMG Slide otrosproductos1

 Gremi herbolaris

CONSULTA  LES NOSTRES MARQUES I ELS PRODUCTES DESTACATS QUE TENIM A LA BOTIGA.

IMG MarcasdeTienda TerradeSalut

Photo: Terra de Salut.

 

 

IMG QUIMSOM1 min

Terra de Salut som una herboristeria i un centre de teràpies naturals caracteritzada per la il·lusió i l’entusiasme d’unes persones que estimem la nostra professió. El nostre espai està situat al mateix cor del barri del Poble Sec de Barcelona. Ens pots trobar al carrer Blesa, 45, entre els carrers Nou de la Rambla i Fontrodona.

El nostre objectiu és treballar amb i per la gent del barri, especialment per tu, per ajudar-te a què et puguis sentir millor. Nosaltres et volem acompanyar en el teu camí cap al benestar físic, mental i emocional. Per aquest motiu posem a la teva disposició diverses eines terapèutiques com l’alimentació ecologica, la cosmètica natural, la suplementació i el nostre espai terapèutic

IMG Quimsom 2
Photo: Terra de Salut.
  

Botiga Natural i teràpies

LA BOTIGA

Terra de Salut es divideix en botiga i espai de teràpies. A la botiga de Terra de Salut hi trobaràs l’Elisenda, que t’assessorarà i et recomanarà tota mena de productes per tal de que et puguis sentir millor. A la nostra  botiga hi pots trobar tot allò que necessites per cuidar-te:

  • Alimentació,  suplements i cosmètica pel teu cos físic i bioquímic
  • Flors de Bach i herbes remeieres pel teu cos emocional
  • Minerals i pedres que t’ajudaran amb el teu cos energètic

L’ESPAI TERAPÈUTIC

Si a més de suplementació, cosmètica o alimentació natural necessites una teràpia, a Terra de Salut també hi trobaràs la Rosa, que t’assessorarà de quina és la més adequada a la teva necessitat. A Terra de Salut ens hem enfocat a treballar amb l’ésser humà des d’un punt de vista holístic, també tenint en compte el cos físic, mental, energètic i emocional de cada persona.  Allà podràs gaudir de nombroses activitats i tallers setmanals sobre salut i benestar.

Segueix-nos