fbpx

IMG FeliMillones terradesalut

Sóc  Feli Millones, professora de ioga a Terra de Salut. Fa 8 anys que vaig decidir a fer el pas de dedicar-me de manera intensa en el món del ioga i de seguida em va entusiasmar tant que vaig decidir començar una formació contínua en aquesta disciplina.

Actualment puc dir amb orgull que he fet més de 1000 hores de formació, en prestigioses escoles del sector com Dharma Yoga, escola Síntesis o All Yoga One. També he estat a la Índia en diverses ocasions per tal de completar els meus estudis, amb  estades de fins a 3 mesos de durada a la ciutat de Risqueish.

IMG AntonioBermejo TerradeSalut

Antonio Bermejo Díaz, terapeuta con más de 6 años de experiencia en Medicina Tradicional China (MTC), mi pasión desde siempre.  Me gradué en acupuntura en 2011en Ismet  y desde entonces que ejerzo esta profesión. Como quería completar mi formación como acupuntor y complementarla con la visión más amplia de la MTC, ese mismo año decidí hacer el posgrado de Acupuntura bioenergética y moxibustión e inicié mis estudios de licenciatura en MTC en la Universidad de Gales (Bachelor of Science in Traditional Chinese Medicine) y en Ismet (Instituto superior de Medicinas Tradicionales).  También he realizado varios cursos de acupuntura cosmética (lifting facial, electrolipólisis y acupuntura reductora).

Mi primer contacto con la MTC fue como paciente, para sanar de un dolor de espalda que remitió al cabo de pocas sesiones de acupuntura. Como me había ido tan bien decidí seguir profundizando en ella, apuntándome a talleres de Tai-chi y Chi-Kung, que me permitieron experimentar numerosos cambios en mi propio cuerpo y mi manera de pensar y ver la vida.  Finalmente acabé estudiando MTC porque comprobé que una herramienta fantástica para tratar una gran variedad de dolencias, tanto a nivel físico como mental y emocional. Durante mis años de experiencia puedo afirmar que la MTC es especialmente efectiva para tratar, entre otros, problemas de dolor, problemas emocionales y ginecológicos.

 Montse Surribas
 

 

Ja fa anys que llegeixo el Tarot i hi aprofundeixo constantment.

Vaig començar llegint les cartes espanyoles de molt jove, un home savi del meu poble me'n va ensenyar, com es feia abans, tradició oral.

Quan va caure a les meves mans un Tarot de Marsella em va fascinar i aquesta fascinació continua.

Un dia, com per casualitat, vaig anar a parar a l'escola Mariló Casals i allà m'he format.

A més dels coneixements teòrics i pràctics, m'han ensenyat a viure i llegir el Tarot amb responsabilitat i ètica.

Per tant subscric plenament el que diu el "Codi ètic" que es va presentar al 1r congrés de Tarot que es va fer a Barcelona, interessant de llegir.

Transcric el primer punt:

"1.Creemos en el libre albedrío. Las cartas indican pero no sentencian. Cuando interpretamos una lectura del Tarot vemos cómo está cada situación en esos momentos y hacia dónde se dirige. A partir de ahí, es el propio consultante quien decide si va por este camino o por otro..." ( www.eticaytarot.es )


Fa més o menys em van demanar que fes classes i he descobert que també m'agrada moltíssim ensenyar el que sé, transmetre el que m'han ensenyat.

Una eina tan valuosa no es pot quedar guardada en un calaix.

TOPRosa Victòria Navales Figueras

Em dic Rosa Victòria Navales i sóc llicenciada en filologia anglogermànica , diplomada en treball social i tinc un postgrau d’agent de desenvolupament internacional. He treballat com a treballadora social durant varis anys en alguns ajuntaments, sobretot en l’àmbit de la discapacitat,la dependència i la gent gran. Sempre he estat interessada en temes de salut i des de l’any 2003 he treballat i m’he implicat sovint en l’herboristeria que teníem com a negoci familiar. Allà vaig començar a interessar­me pels suplements i les plantes medicinals, per temes de nutrició, mètodes de curació alternatius, teràpies energètiques, etc. Arrel del meu pas per serveis socials i algunes experiències personals, vaig començar a comprendre la importància de la gestió d’emocions en la nostra vida, així com la de poder viure una vida plena i feliç. Llavors em vaig començar a interessar més per temes de creixement personal, psicologia i em vaig començar a formar en naturopatia, reiki i quiromassatge i drenatge linfàtic.

Posteriorment, vaig decidir aprofundir més en el tema de la gestió emocional, el treball amb el nostre propi cos i em vaig anar formant en altres tècniques com teràpia craneosacral, posturologia i respiració, teràpia del riure, teràpia assistida amb gossos, alliberació somatoemocional, Desactivació de la Memòria Corporal, etc, així com molta formació autodidacta, estudiant en diverses escoles com Euroinnova, Salud Creativa, Natura Respira, Instituto Craneosacral Panizo o escola Vipassana Des del 2013 em dedico únicament a la meva passió, les teràpies naturals, he assistit a nombroses fires, xerrades i congressos, com a participant i com a ponent i, després de treballar en diversos centres com a autònoma, finalment he decidit iniciar el meu propi projecte, Terra de Salut.

Segueix-nos

Articles Category