fbpx

IMG Productos Suplementos TerradeSalut

La millor medicina és sempre la preventiva, pensa en la teva salut. Per tal d’aconseguir un òptim desenvolupament i manteniment físic, emocional i mental sovint és necessari fortificar la nostra alimentació quotidiana amb compostos que ens aportin nutrients essencials com vitamines, minerals , aminoàcids, fibra...ja sigui en forma d’extractes de plantes, comprimits, xarops o infusions. I per evitar que els problemes de salut que puguis tenir s’agreugin (insomni, sobrecàrrega hepàtica, dolor articular, estrenyiment, problemes respiratoris…) a Terra de Salut tenim un ampli ventall de productes que et poden ajudar. I si no els tenim, te’ls portem per tu. 

Pots fer una ullada al que ens va arribant nou AQUÍ

IMG Productos alimentacion TerradeSalut

Som el que mengem. Alimentació ecològica i natural, superaliments i menjar per persones amb necessitats especials (celíacs, diabètics, persones amb sobrepès, productes per vegans…). També pots trobar un assortiment de productes frescos (tofu, seitan, hamburgueses vegetals, formatge vegà, ous ecològics…), llets vegetals i aigua de mar.

La lluna no te la baixaré, però si no tinc allò que busques, t'ho busco per tu. Digues què necessites ;) 

firma

IMG Productos Cosmetica TerradeSalut

Dóna-li vida a la teva pell i al teu cabell amb productes sense tòxics.  A Terra de Salut trobaràs des olis vegetals i essencials, cremes hidratants per la cara i pel cos, sabons,... fins a maquillatge i tints pel cabell. Sabies que al cap de 15 minuts allò que t’apliques a la pell passa a la sang? I que les essències tenen efecte al teu cos abans que siguis conscient que les estàs olorant? Et convidem a que gaudeixis de la experiència dels productes naturals i dels seus aromes que tindran efecte sobre la teva pell, el teu cos  i sobre el teu benestar emocional. Productes aptes per vegans i sense experimentació animal.

Coneix les novetats que ens van arribant aquí

Subcategories

Segueix-nos

Articles Category